Fiesta Tropical

by Nathalie Juwet april 29, 2018

Aloha!

Na welgeteld 4 dagen fantastisch zonnig weer, moeten we het hier in België alweer stellen met wolken en regen. Maar niet getreurd, deze nieuwe look zal je onmiddellijk in een tropische sfeer brengen! 

Ik vind het superleuk om met allerlei kleuren te spelen en nieuwe kleurencombinaties uit te proberen in mijn make-up. Voor deze look wist ik op voorhand dat ik iets wou doen met appelblauwzeegroen, al de rest ging ik wel beslissen als ik eenmaal bezig was. En dit is dus het resultaat geworden! Ik ben er alvast heel enthousiast over!

 

P R O D U C T S     U S E D :

* E Y E S*

HEMA metallic eyemousse “aqua”
URBAN DECAY Electric palette “fringe” & “thrash”
NYX Ultimate shadow palette “Brights”
NYX faux blacks inner eye liner “onyx”

*B R O W S*

NYX tame & frame tinted brow pomade “chocolate”

*F A C E*

BECCA backlight priming filter
L’OREAL accord parfait “1.5 N linen”
BOURJOIS healthy mix “51”
MAKEUP FOR EVER ultra hd concealer “y21”
RCMA no color translucant powder
BENEFIT hoola bronzer
THE BALM Mary-Lou Manizer
MAC fix+

*L I P S*

NYX retractable lip liner “nude”
MAYBELLINE color sensational “purely nude”

 

Ga zeker eens kijken in mijn portfolio, want daar vind je nog meer foto’s van deze look!

Meer foto's

 

-xoxox-

Nathalie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2021 door Nathalie Juwet. Alle Rechten Voorbehouden. BTW BE 0707.971.623