Halloweek – Monster Mermaid

by Nathalie Juwet oktober 23, 2018

Halloweek is here!

Binnen exact een week vieren we Halloween en dat wil zeggen dat het hoog tijd is om heel wat halloween inspired looks op jullie los te laten! In de make-upwereld staat de maand oktober inmiddels volledig in het teken van deze creepy feestdag, maar ik wou jullie in spanning laten tot het bittere eind…

Ik ben helemaal weg van deze zeemeerminnenlook! Het lijkt alsof ze net uit het water komt en onderweg hier en daar wat slachtoffers heeft gemaakt… Dit was voor mij de allereerste keer dat ik een wonde gecreëerd heb en ik vind het al best geslaagd voor een eerste keer. Maar natuurlijk is er nog altijd ruimte voor verbetering! Voor de wonde heb ik gebruik gemaakt van liquid latex, dat ik dan heb ingekleurd met verschillende tinten rood.

 

 

Wat ik het leukste vind aan deze look, zijn de kleuren. Ik hou er enorm veel van om met verschillende kleuren te werken! Voor de ogen heb ik een cut crease gecreëerd en dan heb ik wat fun gehad met de buitenste hoek, waar ik enkele wings gemaakt heb in verschillende kleuren. Ik wou dat deze zeemeerminnenlook creativiteit en fantasie uitstraalde…

 

Wil je meer foto’s zien van deze look? Neem zeker een kijkje in mijn portfolio!

Portfolio

 

Wat vinden jullie van deze halloweenlook? Laat het mij zeker weten hieronder in de reacties!

– xoxox –

Nathalie


 

P R O D U C T S     U S E D

* E Y E S *

MORPHE Jaclyn Hill palette (paars, turquoise, blauw)
URBAN DECAY electric palette (blauw)
KAT VON D tattoo liner
NYX gel liner (blauw)

* F A C E *

SMASHBOX photo finish primer water
NYX total control foundation drops
URBAN DECAY weightless naked skin concealer
RCMA no color translucent powder
LAURA MERCIER setting powder glow
BECCA moonstone highlighter
TOO FACED milk chocolate bronzer
URBAN DECAY electric palette (blauw, paars, roze)

* L I P S *

MAC matte lipstick “heroine”
MAC dazzleglass “funtabulous”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2021 door Nathalie Juwet. Alle Rechten Voorbehouden. BTW BE 0707.971.623