Halloweek – Spider Woman

by Nathalie Juwet oktober 26, 2018

Dag 3 van Halloweek is aangebroken en vandaag toon ik jullie deze gigantische spin op mijn gezicht. Gelukkig is dit geen echte spin want in real life heb ik het niet zo voor spinnen…

Deze volledige look kostte mij maar liefst 3 uur! Er zit dan ook heel wat detail in de spin en ook in het web. Bovendien moest ik eerst mijn wenkbrauw wegwerken want die zat anders in de weg… Wat een avontuur was me dat!

Sidenote: ik besloot aan het “normale” oog een donkere smokey eye te doen en ik ben helemaal weg van het resultaat! Deze smokey eye ga ik zeker nog eens creĆ«ren!

Toen ik klaar was met de spin, vond ik het al tijd voor foto’s, maar achteraf besloot ik toch om er nog een spinnenweb aan toe te voegen. Ik kan echt niet kiezen welke versie ik de leukste vind, die met web of die zonder web. Wat vinden jullie? Laat het me hieronder zeker weten!

Wil je meer foto’s zien van deze look? Ga dan naar mijn portfolio.

Portfolio

 

– xoxox –

Nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2021 door Nathalie Juwet. Alle Rechten Voorbehouden. BTW BE 0707.971.623