Coco Loco – Festival of the Dead

by Nathalie Juwet augustus 29, 2019

Vorig jaar op Halloween vond in Antwerpen de eerste editie plaats van Coco Loco, een festival helemaal in Halloweensfeer. Ik mocht er toen deel uitmaken van het Coco Loco Artist Team, dat geleid werd door niemand minder dan de queens van Brows & Beyond. En ook dit jaar, mag ik het Artist Team bijstaan!

 

Wat een geweldige ervaring was dit vorig jaar. Ik weet nog dat ik heel zenuwachtig was die dag. Ik volg Brows & Beyond namelijk al lang op sociale media en ik ben enorm grote fan van hun werk. Met hen samenwerken stond al een tijdje op mijn bucket list en vorige halloween heb ik dat dus kunnen afvinken. 

De avond zelf was echt een topervaring. Ik heb mijn uiterste best gedaan om iedereen om te toveren in glamoureuze halloween party people en dat zal ik dit jaar opnieuw doen! 
Let’s glitter it up!

*De make-up in de foto’s hieronder is mijn werk, in samenwerking met Brows & Beyond en Coco Loco.*

Ook de talrijke artiesten die acts uitvoerden op het festival, moesten natuurlijk opgemaakt worden. Acrobaten, dansers, vuurspuwers, iedereen verdiende een halloweenlook met een streepje glitter hier en daar… 

Vanaf donderdag 29 augustus 18u kan je je afspraak vastleggen zodat je helemaal Halloweenproof kan feesten op Coco Loco.
Opgepast, afspraken kunnen enkel via Coco Loco gemaakt worden via deze link:
https://www.cocoloco-festival.be/tickets 

Volg zeker Brows & Beyond op Instagram & Facebook, ‘cause they’re amazing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Copyright 2021 door Nathalie Juwet. Alle Rechten Voorbehouden. BTW BE 0707.971.623