Make-up

soft glam

 

 

De soft glam make-up is een zachte en naturelle look die past bij elke gelegenheid. We gaan de huid egaliseren en voorzien van een gezonde glow, de ogen laten spreken door zachte kleuren te gebruiken, kortom we gaan je er fantastisch doen uitzien door de schoonheid die al aanwezig is, te accentueren.

voor wie?

Deze look is perfect voor wie het niet gewend is veel make-up te dragen en voor wie een heel natuurlijk effect wil. Deze make-up is heel geschikt om overdag te dragen.

 

 

full glam

 

De full glam look is voor wie er echt helemaal voor wil gaan met alles erop en eraan! We gaan nu ook het gezicht contouren en de ogen heviger opmaken. Misschien heb je wel een speciale look in gedachten zoals een smokey eye of een cut crease? Je kan ook het glamourgehalte nog wat opkrikken door er wat glitter aan toe te voegen. Laat me maar weten welke glam look je in gedachten hebt en ik realiseer hem voor jou!

voor wie?

Deze full glam look is voor wie niet schuw is van een laagje make-up. Het is perfect voor speciale gelegenheden, een avondje uit, een fotoshoot, een themafeestje, eender wat!

 

 

bridal glam

 

 

Deze is speciaal voor wie in het huwelijksbootje stapt. We zorgen ervoor dat de make-up jou doet stralen op de grote dag en dat het natuurlijk ook de hele dag en avond goed blijft zitten. De make-up zal je natuurlijke schoonheid accentueren, licht aanvoelen en ook mooi fotograferen. Een tijdje voor je huwelijk zullen we een proefmake-up doen. Zo kan je de look eens uitproberen en kunnen er nog aanpassingen gedaan worden, zodat het voor jou helemaal perfect is!

 

 

grime/special FX

 

 

Heb je een themafeestje? Wil je graag een coole festival, halloween- of carnavallook? Of wil je graag een schminkster voor op kinderfeestjes? Contacteer me dan via de contactpagina en we bekijken samen de mogelijkheden!

© Copyright 2021 door Nathalie Juwet. Alle Rechten Voorbehouden. BTW BE 0707.971.623