Over mij

 

D O N ‘ T     L E T     A N Y O N E     E V E R     D U L L     Y O U R

sparkle

 

Mijn naam is Nathalie. Ik ben geobsedeerd door alles wat met make-up en beauty te maken heeft! Mijn liefde voor make-up moet ergens in mijn kindertijd ontstaan zijn, toen ik de blush, lippenstift en oogpotloden van mama gevonden had. Gelukkig zijn mijn skills er sindsdien wat beter op geworden!

I F     I T     M A K E S     Y O U     F E E L

beautiful

T H E N     D O     I T

 

Mijn liefde voor make-up is er altijd al geweest en wordt alleen maar groter. Het leuke eraan is dat er geen regels zijn. Hoe heb jij je make-up graag? Welk effect wil jij graag creëren? Wat voelt er voor jou goed? Je kan eindeloos nieuwe kleuren, nieuwe vormen, nieuwe technieken uitproberen. Bevalt het resultaat je? Des te beter! Bevalt het je niet? Dan kan je het gewoon wegvegen en opnieuw proberen!

 

W O R K

Visagie Nathalie is een activiteit die ik in bijberoep uitoefen. Als hoofdberoep ben ik planner bij BTI Studios, een bedrijf dat gespecialiseerd is in ondertiteling, dubbing en andere vormen van medialokalisatie. Mijn job bestaat voornamelijk uit het plannen (en alles wat erbij komt kijken) van alle opdrachten voor Medialaan, maar af en toe spring ik ook bij voor andere klanten zoals Telenet of SBS. Zeer boeiend allemaal!
https://btistudios.com/nl/

D A N C E 

Naast het werk moet er natuurlijk ook tijd gemaakt worden voor ontspanning. Ik heb in heel mijn leven maar 1 hobby beoefend en dat is dansen. Na 20 jaar is die passie er nog steeds. Vroeger was ik cheerleader en stond ik het team van Okapi Aalstar vanaf de zijlijn aan te moedigen met de pom poms in de hand, maar sinds september 2018 was het tijd voor een nieuw danshoofdstuk. Ik dans nu bij Show Off Dance Complex, of korter S.O.D.C., waar ik o.m. clip dance, girly hip hop en dancehall volg. Neem zeker een kijkje op https://sodc.be/ voor meer info. Vanaf seizoen ’19-’20 mag ik ook deel uitmaken van de Show Off Dance Crew, waarmee ik ook zal deelnemen aan verschillende danswedstrijden. Spannend!

 

Ga zeker eens kijken naar mijn portfolio!

Portfolio

 

Hopelijk tot binnenkort!

Groetjes,

Nathalie

© Copyright 2021 door Nathalie Juwet. Alle Rechten Voorbehouden. BTW BE 0707.971.623